Informatie WK/EK BMX

Vanaf heden is het mogelijk voor de Championship, Challenge en Masters categorieën om digitaal aan te melden via mijnknwu.knwu.nl.

Voor de junior en elite rijders is het alleen mogelijk om voor het UEC European Championship aan te melden. Zij kunnen zich niet voor het UCI World Championship aanmelden, hiervoor worden ze uitgenodigd door de sporttechnische staf indien gekwalificeerd en geselecteerd. De selectiecriteria voor de junior en elite rijders voor het WK worden vastgesteld en bekend gemaakt door de sporttechnische staf.

12/14-07-2019 - UEC BMX European Championships and Challenge (CC) - Valmiera- Letland
23/27-07-2019 - UCI BMX World Championships and Challenge (CM) - Zolder -België

Deadline aanmelding is 10 juni 2019!

Na deze deadline kunnen en worden er geen aanmeldingen meer geaccepteerd.
Controleer daarom altijd je inschrijving/aanmelding in mijn KNWU op wedstrijd, klasse en betaling. Tot aan de deadline kunnen fouten nog hersteld worden, na deze datum is dit helaas niet meer mogelijk.

Let op: Het gaat hier om een aanmelding en alle geselecteerde rijders krijgen na 11 juni een bevestiging van deelname! Het inschrijfgeld voor het EK en WK wordt niet meer achteraf geïncasseerd, maar moet worden voldaan bij de aanmelding via een ideal betaling. Ook rijders die zich nu (nog) niet hebben geplaatst kunnen zich aanmelden omdat er wellicht in de betreffende
klasse nog doorgeschoven wordt, maar als een rijder niet is aangemeld wordt hij/zij ook niet geselecteerd.

Als je bent aangemeld, maar ook als je bent geselecteerd, en je kunt om de een of andere reden niet deelnemen, meld je dan altijd af via bmx@knwu.nl, dan kan er in jouw klasse eventueel nog worden doorgeschoven.
I.v.m. de deadline van de UCI kan er voor het WK kosteloos afgemeld worden tot en met 24 juni, bij een afmelding na 24 juni wordt er geen inschrijfgeld meer terugbetaald en kan er niet meer worden doorgeschoven.
De deadline van de UEC voor het EK is op dit moment nog niet bekend, hier komen wij later nog op terug.

Het definitieve tijdschema en klasse-indeling wordt pas na sluiting van de inschrijving door de UCI en UEC vastgesteld, dit heeft echter geen invloed op de inschrijving.
De racedag en klasse-indeling kunnen dus afwijkend zijn t.o.v. de aanmelding!

De kwalificatie-criteria voor de diverse categorieën voor het WK zijn te raadplegen op www.knwu.nl via onderstaande links:

KNWU-BMX-kwalificatie-eisen-NK -EK-WK-2019 https://www.knwu. nl/storage/2017/05/KNWU-BMX-kwalificatie-eisen- NK-EK-WK-2019.pdf

Laatst bijgewerkt: 01-05-2019
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.