Proeflessen BMX

BMX Zoetermeer biedt 5 proeflessen aan voor € 25. Iedere week op de dinsdagavond van 19.00u tot 20.00u leren wij jouw kind de basisbeginselen van het bmx-en. Er wordt wat bmx-behendigheid bij gebracht buiten de baan en afhankelijk van hoe snel de kinderen dit oppakken, zullen zij uiteraard ook lessen gaan volgen op de baan.

Wij stellen voor deze proeflessen een fiets, helm, handschoenen en elleboogbeschermers ter beschikking. Het is van belang dat jouw kind stevige schoenen en een spijkerbroek draagt. 


Het is verplicht dat er minstens 1 ouder/verzorger aanwezig blijft tijdens de proeflessen. Op onze site wordt aangegeven middels een stoplicht of de training doorgaat of niet. Als de training i.v.m. slechte weersomstandigheden wordt afgelast, dan wordt deze uiteraard op een later tijdstip ingehaald. Wanneer jouw zoon of dochter niet aanwezig kan zijn tijdens één van de proeflessen, kan deze niet worden ingehaald. 

Wil jouw zoon of dochter deelnemen aan deze proeflessen? Neem dan contact met ons op via info@bmxzoetermeer.nl

Vragen kunt u stellen via het mailformulier.

Bezoekers van ons terrein dienen het Protocol Verantwoord Sporten te hebben gelezen en zich te houden aan de voorwaarden hierin gesteld: lees hier het Protocol Verantwoord Sporten. 

Laatst bijgewerkt: 19-10-2020
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.