Popposter

Proeflessen BMX

Altijd al een keer willen BMX-en op een echte BMX-baan?
BMX Zoetermeer biedt die mogelijk!
In 5 proeflessen leren wij jou alle basistechnieken; van de start tot de techniek die nodig is om de bulten zo snel mogelijk te nemen, zullen voorbij komen. 

Kosten

De kosten voor deze proeflessen bedragen €25,00 voor het gebruik maken van een fiets, helm, handschoenen en bescherming van de vereniging. 
Zelf neem jij alleen een stevige spijkerbroek mee en een shirt met lange mouwen en dichte schoenen (ook bij mooi weer!, dus geen sandalen).

Trainingstijden

De proeflessen zullen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers, op dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur plaatsvinden.

Controleer bij slecht weer altijd voor vertrek nog even op onze site of de training doorgaat. Dit kun je zien aan de smiley onder het stoplicht op de homepage. Als de proefles niet doorgaat, wordt deze gewoon doorgeschoven naar de volgende week.

Meer informatie

Je kunt altijd voor het aanmelden even komen kijken bij een van onze trainingen op dinsdag- of donderdagavond.

Tijdens het bijwonen van een training kunnen wij al je vragen beantwoorden voordat je je inschrijft via de website.

De minimumleeftijd voor het volgen van de proeflessen is 5 jaar en natuurlijk is het noodzakelijk dat je al enige fietscontrole hebt.

Na het volgen van de proeflessen beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. Het is dan wel noodzakelijk dat je eigen materiaal aanschaft. Alle informatie over het lidmaatschap kun je terugvinden op deze site in het menu Informatie.

Aanmelden proeflessen

Per groep kunnen maximaal 6 rijders meedoen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bmxzoetermeer.nl met daarin vermeldt de naam, leeftijd en lengte van de deelnemer. Deelname is definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van ons en door het overmaken van de bijdrage. Indien de bijdrage niet is overgemaakt voor aanvang van de proeflessen, zal de inschrijving komen te vervallen.

BELANGRIJK VOOR OUDERS: tijdens de lessen MOET één van de ouders of een bij de vereniging opgegeven begeleider aanwezig zijn!

Eventuele vragen kunt u stellen via info@BMXzoetermeer.nl

Laatst bijgewerkt: 03-10-2019
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.