Proeflessen BMX

Altijd al een keer willen BMX-en op een echte BMX-baan?
BMX Zoetermeer biedt die mogelijk!
In 5 proeflessen leren wij jou alle basistechnieken; van de start tot de techniek die nodig is om de bulten zo snel mogelijk te nemen, zullen voorbij komen. 

De kosten voor deze proeflessen bedragen €25,00 voor het gebruik maken van een fiets, helm, handschoenen en bescherming van de vereniging. 
Zelf neem jij alleen een stevige spijkerbroek mee en een shirt met lange mouwen en dichte schoenen.
De proeflessen zullen afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers op dinsdag of donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur plaatsvinden.

Controleer bij slecht weer altijd voor vertrek nog even op onze site of de training doorgaat. Dit kun je zien aan de smiley op de homepage. Als de proefles niet doorgaat wordt deze gewoon doorgeschoven naar de volgende week.

Je kunt altijd voor het aanmelden even komen kijken bij een van onze trainingen op dinsdag- of donderdagavond.

Tijdens het bijwonen van een training kunnen wij al je vragen beantwoorden voordat je je inschrijft via de website.

De minimum leeftijd voor het volgen van de proeflessen is 5 jaar en natuurlijk is het noodzakelijk dat je al enige fietscontrole hebt.

Na het volgen van de proeflessen beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. Het is dan wel noodzakelijk dat je eigen materiaal aanschaft. Alle informatie over het lidmaatschap kun je terugvinden op deze site in het menu.

Aanmelden proeflessen

Op dit moment is de inschrijving voor proeflessen gesloten. Wanneer er weer nieuwe proeflessen worden aangeboden, vindt u hier de data. 

De lessen worden op een dinsdagavond gegeven.
Per groep kunnen maximaal 6 rijders meedoen.

De inschrijving wordt gesloten zodra het maximum van 6 is bereikt.

Inschrijven kan alleen via het formulier op deze site en is definitief na het overmaken van de bijdrage en het ontvangen van de bevestigingsmail over jouw eerste les. Indien de bijdrage niet is overgemaakt voor aanvang van de proeflessen, zal de inschrijving komen te vervallen.

BELANGRIJK VOOR OUDERS: tijdens de lessen MOET één van de ouders of een bij de vereniging opgegeven begeleider aanwezig zijn!

Eventuele vragen kunt u stellen via info@BMXzoetermeer.nl

Laatst bijgewerkt: 03-07-2018
Email
RSS nieuws
Facebook
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.